24/02/2017 - ΥΠ.Π.Ε.Θ. - Δ/ΝΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π.Ε. & Δ.Ε. - ΤΜΗΜΑΤΑ Γ΄

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μετάθεσης εκπ/κών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης

Συνημμένα
Download this file (Εγκύκλιος παράτασης υποβ. αιτήσεων μετάθεσης.pdf)ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ252 Kb

16/02/2017 - ΥΠ.Π.Ε.Θ. - Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ - ΤΜΗΜΑ Γ΄

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2016-17

Συνημμένα
Download this file (Εγκύκλιος_μετ_2016-17_ΨΡ7Γ4653ΠΣ-ΧΕ8.pdf)ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ1224 Kb

15/02/2017 - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΜΟΥ

Καταγραφή, ταξινόμηση και αξιολόγηση των συνόλων εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, σύμφωνα με το άρθρο 10 Ν. 3448/2006 (ΦΕΚ 57 Α΄), όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 3 του άρθρου 10 του Ν. 4305/2014 (ΦΕΚ 237 Α΄)

Δράσεις εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα προσφύγων Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.) στην Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει τη νέα γενιά με στοχευμένες δράσεις και παιδαγωγικά μέσα που την αγγίζουν και την εμπλέκουν άμεσα και να υποστηρίξει την εκπαιδευτική διαδικασία, αναπτύσσει εκπαιδευτικές δράσεις ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης σε θέματα προσφύγων και εν γένει ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που απευθύνονται στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στις δράσεις αυτές περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων ένας ετήσιος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός με θέμα τους Πρόσφυγες, η ανάπτυξη και διάθεση εκπαιδευτικού υλικού, η υλοποίηση παρουσιάσεων και προγραμμάτων σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και η διοργάνωση ή υποστήριξη ποικίλλων επιμορφωτικών δράσεων, βιωματικών παρεμβάσεων για μαθητές, κοινών εκδηλώσεων και συνεργασιών, που εμπλέκουν την τοπική κοινότητα αλλά και τις κοινότητες των προσφύγων, μέσα από το πρόγραμμα «Κι αν ήσουν εσύ;».

Διεξαγωγή του Μαθητικού Διαγωνισμού “Γίνε Επιστήμονας του Κασίνι για μια ημέρα”

Σας ενημερώνουμε ότι ο Τομέας Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), σε συνεννόηση με την αμερικανική και την ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία (NASA και ESA αντιστοίχως) και με τη συνδρομή της Ομάδας SpaceGates για τη διάχυση και εκλαΐκευση Αστροφυσικής και Διαστημικής, διοργανώνει τον Διαγωνισμό Επιστημονικής Έκθεσης «Γίνε επιστήμονας του Κασίνι για μία ημέρα» (“Cassini - Scientist for a day”) στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, ηλικίας 10 έως 18 ετών και αποσκοπεί στην επαφή των μαθητών με τη διαστημική και πλανητική επιστήμη και την εξοικείωση τους με τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά του γιγάντιου πλανήτη Κρόνου και την επιστημονική μεθοδολογία.

«Διανομή αφίσας –οδηγίες για την αντιμετώπιση της επιληψίας»

Σας ενημερώνουμε ότι, ο Συνήγορος του Παιδιού, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας, δημιούργησε μια αφίσα με θέμα «Αντιμετώπιση της επιληπτικής κρίσης στο σχολείο: χρήσιμες οδηγίες με τη συνεργασία των Ελλήνων Παιδονευρολόγων», με στόχο να δοθούν οδηγίες για την ορθή αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών στο χώρο του σχολείου

Ανάρτηση τηλεοπτικού μηνύματος στις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης

ΘΕΜΑ: Ανάρτηση τηλεοπτικού μηνύματος στις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης

Σε συνέχεια επικοινωνίας της Δ/νσης Θρησκευτικής Εκπαίδευσης με την Υπηρεσία μας, σας γνωστοποιούμε τον κάτωθι σύνδεσμο με την παράκληση να αναρτηθεί το σχετικό βίντεο στις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και να κοινοποιηθεί στα σχολεία αρμοδιότητάς τους.

http://www.minedu.gov.gr/eidiseis/26495-23-01-17-tileoptiko-spot-tou-kethi-gia-tinentaksi-ton-prosfygopoulon-sta-sxoleia

Διαβάστε περισσότερα: Ανάρτηση τηλεοπτικού μηνύματος στις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης

Καιρός

O καιρός σήμερα

Υπηρεσίες

btn diavgeia

attemp

Είσοδος Διαχείρισης

Σύνδεσμοι

e-yliko new