Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Noμού Σάμου

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου σας εύχεται χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος

Ruth Sanderson - He Looked Like A Peddler

Ruth Sanderson - He Looked Like A Peddler

dntis2

 Ο διαδικτυακός τόπος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σάμου φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα σημείο συνάντησης με τους εκπαιδευτικούς, τους διευθυντές των σχολείων αλλά και τους πολίτες, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή τους αφενός γύρω από διοικητικά θέματα και αφετέρου σχετικά με την παραγωγή εκπαιδευτικού έργου στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Νομού μας.

Μέσα από την πλοήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο μπορεί ο επισκέπτης να ενημερωθεί για το νομοθετικό πλαίσιο, την διοικητική δομή της Α/θμιας Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικές δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και να έχει πρόσβαση σε υλικό που τον αφορά στην παραγωγή εκπαιδευτικού έργου.

Κύριος στόχος μας είναι η ενημέρωση και η επικοινωνία αυτή να είναι αμφίπλευρη και να βοηθήσει στην βελτίωση του διοικητικού αλλά και του παιδαγωγικού ρόλου της Διεύθυνσης. Η επιτάχυνση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και η διαφάνεια μέσω της ανάρτησης όλων των προκηρύξεων, πράξεων και αποφάσεων στην Δι@ύγεια μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση αλλά και να μειώσει τον χρόνο που απαιτείται για μια σειρά από διοικητικές διαδικασίες.

Μέσα από τον συνεχή εμπλουτισμό του Δικτυακού τόπου επιχειρούμε να αυξήσουμε τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, να παρέχουμε όλα τα δυνατά μέσα εξυπηρέτησης εκπαιδευτικών, γονιών, μαθητών και πολιτών και να εξασφαλίσουμε την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας της διοίκησης.

Η βοήθειά σας προς αυτή την κατεύθυνση είναι πολύτιμη. Με τις δικές σας επισημάνσεις, προτάσεις και παρατηρήσεις μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα!

Καλή πλοήγηση!

 

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σάμου

Παναγιώτης Ζαβουδάκης

Τελευταία Νέα

programmata-sxolikis-kainotomiasΕνημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς ότι το τρέχον σχολικό έτος 2014-2015 θα υλοποιηθούν πιλοτικές δράσεις(έργα) εκπαιδευτικής έρευνας και...
15-12-2014-diefthynsi-a-thmias-ekp-sis-samouΑνακοίνωση πινάκων με τα στοιχεία και τις μονάδες μετάθεσης (κατά κριτήριο και στο σύνολό τους), των αιτουμένων μετάθεση...
ekpaideftiko-viomatiko-seminario-sti-xioΤο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Π.Ε Χίου, με Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων την κ. Ανατολή Βροχαρίδου, σε συνεργασία με την  Υπεύθυνη...

Καιρός

O καιρός σήμερα

Υπηρεσίες

btn diavgeia

attemp

Στατιστικά

052184
Σήμερα
Χθες
Τρέχουσα Εβδομάδα
Προηγούμενη
Τρέχων Μήνας
Προηγούμενος
Συνολικά
37
476
1143
50335
2638
3807
52184

Η IP Διεύθυνση σας: 10.2.32.21
Ώρα Διακομιστή: 2014-12-18 10:33:52

Είσοδος Διαχείρισης