Οι προσλαμβανόμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 απευθείας στη σχολική μονάδα, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες και ανάληψης υπηρεσίας καλείσθε να ανατρέξετε στη διεύθυνση  www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Γενικές οδηγίες για κάθε κατηγορία πρόσληψης αναπληρωτών

• Η ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 14.30 της εκάστοτε ημέρας που έχει οριστεί για ανάληψη υπηρεσίας, προκειμένου στη συνέχεια να διενεργούνται οι απαραίτητες επεξεργασίες ενημέρωσης στα πληροφοριακά συστήματα ΕΡΓΑΝΗ και Διαύγεια.
• Οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές που δύνανται να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση μέσω του anaplirotes.gov.gr θα πρέπει να έχουν αποδεχτεί τη σύμβασή τους μέχρι τις 14:59 της ίδιας μέρας που παρουσιάζονται στα σχολεία.
 Σε διαφορετική περίπτωση, δεν διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας του αναπληρωτή τη συγκεκριμένη ημέρα.

Δικαιολογητικά πρόσληψης αναπληρωτών στη ΔΙ.Π.Ε. Σάμου

Σας ενημερώνουμε ότι τα Δικαιολογητικά Πρόσληψης Αναπληρωτών υπάρχουν διαθέσιμα για λήψη στην ιστοσελίδα της ΔΙ.ΠΕ. Σάμου επιλέγοντας από το μενού ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ -> ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ -> Δικαιολογητικά Αναπληρωτών ΕΣΠΑ Διαθέσιμα για Λήψη (Download)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλούμε να εκτυπωθούν και να συμπληρωθούν χωρίς το λογότυπο ΕΣΠΑ.