Ημερομηνίες τρέχουσας φάσης πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Σας καλωσορίζουμε στα νησιά του Νομού Σάμου και σας ευχόμαστε καλή διαμονή και καλή δύναμη!

Εδώ θα βρείτε αναρτημένα τα αρχεία με τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να συμπληρώσετε και να έχετε μαζί σας την ημέρα της ανάληψης υπηρεσίας,

Δικαιολογητικά πρόσληψης αναπληρωτών στη ΔΙ.Π.Ε. Σάμου

Σας ενημερώνουμε ότι τα Δικαιολογητικά Πρόσληψης Αναπληρωτών υπάρχουν διαθέσιμα για λήψη στην ιστοσελίδα της ΔΙ.ΠΕ. Σάμου επιλέγοντας από το μενού ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ -> ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ -> Δικαιολογητικά Αναπληρωτών ΕΣΠΑ Διαθέσιμα για Λήψη (Download)

Οδηγίες προς τους προσληφθέντες με τις προθεσμίες και τα σχετικά έντυπα/ δικαιολογητικά έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα  www.minedu.gov.gr/anaplirotes

Ημερομηνίες τρέχουσας φάσης πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών :

• Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους προσληφθέντες την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

• Προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες από την Παρασκευή 2 έως και την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024. Εάν τοποθετούνται σε περισσότερες από μία σχολικές μονάδες, η ανάληψη υπηρεσίας λαμβάνει χώρα στη σχολική μονάδα όπου θα παρέχονται οι περισσότερες ώρες διδασκαλίας.

Οι αναπληρωτές θα πληροφορηθούν μέσω γραπτού μηνύματος SMS για τη σχολική μονάδα ανάληψης υπηρεσίας την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024.

• Η ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 14.30 της εκάστοτε ημέρας που έχει οριστεί για ανάληψη υπηρεσίας, προκειμένου στη συνέχεια να διενεργούνται οι απαραίτητες επεξεργασίες ενημέρωσης στα πληροφοριακά συστήματα ΕΡΓΑΝΗ και Διαύγεια.
• Οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές που δύνανται να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση μέσω του anaplirotes.gov.gr θα πρέπει να έχουν αποδεχτεί τη σύμβασή τους μέχρι τις 14:59 της ίδια μέρας που παρουσιάζονται στα σχολεία.
 Σε διαφορετική περίπτωση, δεν διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας του αναπληρωτή τη συγκεκριμένη ημέρα.

 Σημείωση:
• Οι εκπαιδευτικοί μειωμένου ωραρίου (ΑΜΩ) που επαναπροσλαμβάνονται ως πλήρους ωραρίου (ΑΠΩ) θα πρέπει να ακολουθήσουν εκ νέου τη διαδικασία ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο και σύναψης ψηφιακής σύμβασης.

Εκπαιδευτικές Ειδήσεις