Πρόσκληση για συμμετοχή στο δωρεάν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα GenAIEdu

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «GenAIEdu – Integrating Generative Ai In Adult Education: Empowering Teachers, Trainers And Facilitators» έχει σκοπό να παρέχει σε εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες για την αποτελεσματική αξιοποίηση των τεχνολογιών GenAI στο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα παρέχεται από το Ευρωπαϊκό δίκτυο ALL DIGITAL, μέσω της πλατφόρμας ALL DIGITAL Academy (ADA), με την υποστήριξη της ερευνητικής ομάδας DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 7 αυτόνομα μαθήματα των 4 ωρών συνολικά το καθένα, προσφέρεται αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου στα αγγλικά και είναι δωρεάν, και παρέχει πιστοποιητικό παρακολούθησης για κάθε ολοκληρωμένο μάθημα αλλά και συνολικά στο τέλος (τα τελευταία 2 μαθήματα θα προσφερθούν τέλος Απριλίου και τέλος Μαΐου).

Μπορεί κάποιος/α να παρακολουθήσει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «GenAIEdu στο link: https://platform.alldigitalacademy.eu/

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης θα βρείτε εδώ. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στην ερευνητική ομάδα DAISSy του ΕΑΠ στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@daissy.eap.gr, γράφοντας GenAIEdu στη γραμμή του θέματος.

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

1. Μπαίνοντας στην πλατφόρμα https://platform.alldigitalacademy.eu/ αρχικά θα πρέπει να κάνετε Registration (επάνω δεξιά στην σελίδα).

2. Ακολούθως επιλέγετε το GenAIEdu course και στην σελίδα GenAIEdu πατάτε το κουμπί <<Take this course>>.

Επαναλαμβάνετε τo βήμα 2 κάθε φορά που εισέρχεστε μεταγενέστερα στην πλατφόρμα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κατά την συμπλήρωση του «Pre-Course survey» στο 1ο ερώτημα παρακαλούμε να δηλώσετε ότι το «Hellenic Open University» σας ενθάρρυνε σας συμμετέχετε στο GenAIEdu course.